طراحی و ساخت سفال نقش برجسته با کیفیت بسیار عالی توسط مجرب ترین هنرمندان این رشته در کشور
تولید و صادرات سفال نقش برجسته به کشورهای همسایه
برگزاری کلاس های آموزشی و اهدای مدرک هنرجویی نقش آرا
ارسال تصاویر و ویدیو از مراحل کاری سفال در حال ساخت
اهدای نمایندگی انحصاری محدود به افراد حقیقی یا حقوقی واجد شرایط
فروش آنلاین تایلهای دکوری، یادبود و مناسبتی با آرم و لوگوی درخواستی
در آشپزخانه ها، فضای بین کابینت بالایی و پایینی و ناحیه بالایی اجاق و سینک متراژ زیادی ندارد، به همین دلیل می توان فارغ از نگرانی برای هزینه، از کاشی های لوکس و گران هم استفاده کنید. درست است که کاشی بین کابینتی از لحاظ مساحت، بخش کوچکی از آشپزخانه را می پوشاند، ولی تاثیر به سزایی در دکوراسیون آشپزخانه دارد.
این ویژگی از مهم ترین ویژگی های کاشی آشپزخانه است. باید توجه داشته باشید که برخی کاشی ها در دراز مدت با شستشو کیفیت خود را از دست می دهند.
محیط آشپزخانه به علت وجود وسایل گرمایشی مثل اجاق گاز همیشه گرم است. پس کاشی های آشپزخانه و کاشی های بین کابینت باید در برابر حرارت مقاوم باشند. هم چنین احتمال برخورد اجسام سنگین و نوک تیز هم وجود دارد. بنابراین کاشی اشپزخانه باید در برابر ضربه مقاوم باشد.
در انتخاب رنگ کاشی بین کابینتی باید به دو نکته توجه کنید:
۱. هماهنگی رنگ کاشی با کابینت های آشپزخانه و وسایل آن: اگر بیشتر رنگ های استفاده شده در آشپزخانه شما ملایم هستند، می توانید از کاشی های بین کابینتی طرح دار و رنگارنگ استفاده کنید. اما اگر رنگ های تند در آشپزخانه شما به کار رفته، انتخاب کاشی طرح دار باعث شلوغی فضا می شود و جلوه بصری ندارد.
۲. روشن یا تیره بودن رنگ کاشی: کاشی های روشن و براق، فضا را روشن تر و بزرگتر نشان می دهند. کاشی های تیره فضا را مدرن تر نشان می دهند. هم چنین بهتر است که هنگام انتخاب رنگ کاشی ها، به نوع کف پوش اشپزخانه نیز دقت کنید.
اگر اشپزخانه شما کوچک است از کاشی های روشن و براق استفاده کنید. اگر هم سقف اشپزخانه کوتاه است، کاشی ها را به صورت عمودی نصب کنید تا سقف آن بلندتر به نظر برسد. پس علاوه بر رنگ، نحوه چیدمان کاشی ها نیز تاثیر زیادی در بزرگ نشان دادن فضا دارند.
۱. در مرحله اول متراژ فضایی که میخواهید کاشیکاری شود را به دقت تعیین کنید.
۲. تنوع زیادی از کاشیهای بین کابینتی وجود دارد که معمولاً متری به فروش میرسند. یک مدل را با توجه به مطالب بالا انتخاب و خریداری کنید.
۳. با یک کاشی کار حرفه ای مذاکره کنید.
۴. برای اجرای کاشی بین کابینت بهتر است ابتدا برق آشپزخانه از جعبه تقسیم قطع شود و کلید پریزهای قسمتی که قرار است کاشی شود بیرون آورده شود.
۵. کابینتهای بالا و پایین، اطراف کلید و پریزها باید به دقت با پلاستیک و چسب پوشانده شوند تا ملات رو آنها ریخته نشود.
۶. سطح زیر کاشیکاری باید تمیز و عاری از آلودگی، لک و چربی باشد. علاوه بر این باید صاف و تراز باشد تا پس از مدتی کاشیها لق نشوند یا سقوط نکنند.
۷. باید ملاتی از سیمان برای چسباندن کاشیها آماده شود سپس به چسباندن کاشیها اقدام شود.
۸. باید جای کلید پریزها به دقت درون کاشی درآورده شود تا از زیبایی آن کم نشوند.
۹. بعد از اتمام کاشیکاری باید مرحله بندکشی اجرا شود و پسازآن کاشیها باید با استفاده از یک اسفنج خیس، تمیز شوند.
۱۰. کاشیها باید یک روز کامل خشک شوند و بعدازآن مرحله درزگیری فاصله بین کاشیهای جدید و کابینتهای بالا و پایین انجام شود
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت تعاونی سیمرغ شایان می باشد